ciscu.net

Qui som

CISCU.NET neix el 2011 com a conseqüència de l'esperit de superació de Francesc Jové, que afectat d'espina bífida, en lloc de quedar-se a casa enganxat a la xarxa, vivint una vida fàcil, decideix complicar l'existència i crear una empresa transformant les seves inquietuds emprenedores en un projecte empresarial al servei dels altres.

Arran de la formació professional de Francesc Jové, CISCU.NET originalment s'especialitza en el manteniment integral de sistemes informàtics: xarxes, equips, comunicacions, etc. Després de dos intensos anys d'activitat, l'interès creixent dels nostres clients i les seves consultes relatives a altres àmbits d'actuació porten a la companyia a incorporar nous professionals, amb dilatada experiència en camps com l'electrònica, electricitat, mecànica, etc. I és des d'aquesta estructura multidisciplinària, orientada al servei / satisfacció de l'usuari, que s'arriba a la situació actual on CISCU.NET actua com a plataforma de serveis / Solucions Integrals.

La nostra oferta de serveis és pràcticament il·limitada. És per això que CISCU.NET dirigeix i coordina una àmplia plataforma d'especialistes i professionals que apliquen les nombroses disciplines necessàries. Els criteris de selecció dels mateixos són molt exigents quant a formació, experiència i actitud. De la mateixa manera, en CISCU.NET emprenem des de petites reparacions fins a projectes de gran envergadura. El principi fonamental d'actuació de CISCU.NET està determinat, en tots els casos, per criteris molt estrictes de qualitat de productes i serveis, així com satisfacció total del client. Col·loquialment, l'objectiu prioritari és complaure al client i la feina ben feta

En CISCU.NET tot comença amb una trucada telefònica que serà atesa directament pel nostre personal tècnic especialitzat, que després d'escoltar les necessitats, peticions o inquietuds dels usuaris els proposen Solucions Personalitzades.
El nostre portfoli de serveis és de tal amplitud que per molt que allarguem aquesta presentació difícilment podríem donar cabuda a tot el que podem oferir-li, així que us animem a fer-nos una trucada telefònica i començar a gaudir de més seguretat, millor confort i la tranquil·litat de dialogar amb altres persones que igual que vostès estan interessats en millorar la qualitat de vida, reduir consums. En definitiva, solucionar problemes.

Telèfon de contacte:
934-244-868